Proeflessen

Bij Taekwondo Abba070 heb je de mogelijkheid om een proefles te volgen geheel vrijblijvenden kosteloos. We adviseren tijdens je proefles om makkelijk zittende kleding te dragen, bijvoorbeeld een T-shirt en een lange trainingsbroek, we trainen verder op blote voeten.

Laat je adviseren welke dag en lesuur het meest geschikt voor je is? Graag ons bellen of een WhatsApp sturen naar 0686336320 . Je kunt ook mailen naar info@sportclub-abba.nl of een bericht sturen. Je krijgt dan spoedig reactie en advies op maat..

Inschrijven

Nב het volgen van een proefles kan men zich inschrijven bij Sportclub Abba. Inschrijvingsformulier is verkrijgbaar bij de trainers, deze moet volledig ingevuld worden. Na invullen kan deze ingeleverd worden bij een van de trainers. Na het volgen van een proefles krijgt men een informatiepakket mee, hierin zit ook het inschrijfformulier.

Lidmaatschap bij Sportclub Abba loopt van 1 september tot 1 juli, tussentijds is het lidmaatschap niet opzegbaar. Opzegbrief kan alleen schriftelijk per mail info@sportclub-abba.nl of post adres: Jan de Baenstraat 50, 2526 RR Den Haag. Uitschrijven is pas actief na ontvangst van bevestiging van onze administratie. Liever online opzeggen kan via dit formulier.

Examens

Tweemaal per jaar medio januari en juni vinden de clubwedstrijden en clubexamens plaats. Bij Taekwondo begint iedereen met een witte band, na een paar trainingsjaren kan men de zwarte band halen. Naast de fysieke Taekwondo lessen geven wij complete online ondersteuning en helpen zo de leden maximaal om de examens zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden.

De gekleurde banden worden binnen de club afgenomen, de zwarte band examens worden afgenomen onder leiding van Chang Moo Kwan in samenwerking met KUKKIWON (World Taekwondo Headquarters).